Uitgelicht

EVA Optic is al ruim een decennium dé specialist in professionele LED zwembadverlichting; bekend om o.a. onze oerdegelijke en onovertroffen EVA LED onderwaterverlichting. We ontwikkelden daarnaast de afgelopen jaren een compleet assortiment LED verlichting speciaal voor het zwembadklimaat. Of het nu gaat om een gemeentelijk zwembad, een waterpark als Center Parcs of een topsportaccommodatie; we maken krachtige LED verlichting voor iedere ruimte van een zwemaccommodatie.

De noodzaak voor specialistische LED verlichting

Warmte, chloordampen en vocht eisen veel van een verlichtingssysteem in een zwembadomgeving. Gewone armaturen zijn daar niet duurzaam tegen bestand. De (inter)nationale normen voor elektrische veiligheid en materiaalgebruik in zwembaden en waterparken zijn bovendien streng. EVA Optic’s LED zwembadverlichting is speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos te functioneren in dit klimaat en voldoet aan alle normen.

Nieuwe zwembeleving met LED verlichting

Verlichting is belangrijk voor de sfeer én veiligheid in een zwemaccommodatie. LED verlichting biedt nieuwe mogelijkheden – helder licht met optimaal zicht in het water, maatwerk dimbare lichtprogramma’s en de mogelijkheid voor meerkleurige lichteffecten zowel boven als onder water. Alles werkt bovendien samen waardoor je met één druk op de knop het zwembad een complete metamorfose geeft!

Uitgelicht

Nieuw!

Lichtspektakel op de beat van de muziek

Op zoek naar functionele verlichting, maar ook de wens voor een sfeervol lichtspektakel? Dit kan door het toepassen van meerkleurige verlichting. Voeg een extra dimensie toe door licht en geluid te koppelen. Met de EVA audiokoppeling en de EVO DMX controller verandert de lichtkleur van EVA RGBW armaturen op de beat van de muziek. Dat geeft weer een totaal nieuwe beleving aan disco of thema-avonden.

Financiële voordelen van EVA LED zwembadverlichting

Verlichting is een grote kostenpost voor zwembaden. Niet alleen de aanschaf van een systeem, maar zeker ook energieverbruik en onderhoudskosten. Kosten die ieder jaar weer terugkeren. Met LED verlichting wordt jarenlang op beide vlakken bespaard:

  • Het energieverbruik van LED verlichting is gemiddeld 50 tot 70% lager dan TL en gasontladingsverlichting
  • De levensduur van LED verlichting is 5 tot 10 keer hoger

Ontwikkelaars met kennis van zaken

Onze productontwikkelaars kennen de zwembadwereld als geen ander. Zij combineren hun kennis op het gebied van LED technologie, materiaalkunde en elektronica met jarenlange expertise in zwembaden en waterparken. Ze gebruiken deze kennis en kunde om innovatieve nieuwe producten te bedenken én om onze huidige producten steeds verder te optimaliseren. We zijn namelijk niet snel tevreden en doen er alles aan om de allerbeste, duurzaam bestendige LED verlichting te produceren voor onze klanten.

Kennisartikelen

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart