Zwembaden & waterparken

EVA Optic is al ruim een decennium dé specialist in professionele LED zwembadverlichting; bekend om o.a. onze oerdegelijke en onovertroffen EVA LED onderwaterverlichting. We ontwikkelden daarnaast de afgelopen jaren een compleet assortiment LED verlichting speciaal voor het zwembadklimaat. Of het nu gaat om een gemeentelijk zwembad, een waterpark als Center Parcs of een topsportaccommodatie; we maken krachtige LED verlichting voor iedere ruimte van een zwemaccommodatie.

De noodzaak voor specialistische LED verlichting

Warmte, chloordampen en vocht eisen veel van een verlichtingssysteem in een zwembadomgeving. Gewone armaturen zijn daar niet duurzaam tegen bestand. De (inter)nationale normen voor elektrische veiligheid en materiaalgebruik in zwembaden en waterparken zijn bovendien streng. EVA Optic’s LED zwembadverlichting is speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos te functioneren in dit klimaat en voldoet aan alle normen.

Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud

Verlichting is belangrijk voor de veiligheid in een zwemaccommodatie. Het zorgt voor optimaal zicht boven- en onderwater. En het draagt direct bij aan de sfeer van de ruimte. Wij helpen u uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Verras uw gasten met lichtoplossingen die de perfecte sfeer creëren. Met slechts één druk op de knop verhoogt u de amusementswaarde van uw zwemaccommodatie. Zodat jong en oud met plezier bij u terugkomt.

Creëer in een handomdraai de ultieme beleving

Uw zwembad is uitgerust met de mooiste attracties. Het is duidelijk dat u uw gasten een bijzonder dagje uit wilt bieden. Uiteindelijk draait het immers om hun beleving. Om u te helpen deze beleving te vergroten, bieden wij RGBW verlichting voor zowel onder als boven water. Zoekt u de ultieme beleving? Kies dan voor ons EVA Pool Entertainment System. Hiermee activeert u met één druk op de knop een ware show van licht en geluid.

>> Download de brochure <<

Financiële voordelen van EVA LED zwembadverlichting

Verlichting is een grote kostenpost voor zwembaden. Niet alleen de aanschaf van een systeem, maar zeker ook energieverbruik en onderhoudskosten. Kosten die ieder jaar weer terugkeren. Met LED verlichting wordt jarenlang op beide vlakken bespaard:

  • Het energieverbruik van LED verlichting is gemiddeld 50 tot 70% lager dan TL en gasontladingsverlichting
  • De levensduur van LED verlichting is 5 tot 10 keer hoger
Vraag ons om advies

Ontwikkelaars met kennis van zaken

Onze productontwikkelaars kennen de zwembadwereld als geen ander. Zij combineren hun kennis op het gebied van LED technologie, materiaalkunde en elektronica met jarenlange expertise in zwembaden en waterparken. Ze gebruiken deze kennis en kunde om innovatieve nieuwe producten te bedenken én om onze huidige producten steeds verder te optimaliseren. We zijn namelijk niet snel tevreden en doen er alles aan om de allerbeste, duurzaam bestendige LED verlichting te produceren voor onze klanten.

EVA Optic & Innovatie

Ons laatste nieuws

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart