Spots & pendels

Creëer een unieke sfeer

Met de EVA LED sfeerverlichting creëert u een sfeervolle ambiance in en om elk zwembad. Regel de verlichting centraal, via een DMX paneel of de EVA Experience software op uw tablet. Alle verlichting werkt naadloos samen.

Lange levensduur

Onze RGBW spots en pendelarmaturen zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende zwembadomgeving. Om de levensduur van het armatuur te verlengen wordt de verlichting aangestuurd via een aparte PSU.

Nieuw!

EVA Experience webapp

Met plezier introduceren wij de nieuwe EVA Experience webapp. Een persoonlijke, digitale omgeving waarin u de verlichting binnen en buiten het bad eenvoudig bedient.

Overige opties van de webapp

  1. Stel hiermee ook uw persoonlijke zwemvoorkeuren in
  2. Stel een kinderslot in voor de verlichting en de EVAstream
Lees meer

Uw eigen lichtshow

EVA sfeerverlichting geeft een ware metamorfose door de krachtige en zeer egale uitlichting. Geen bundel kleur maar een hele ruimte volledig egaal verlicht in iedere denkbare kleur. Synchroniseer alle lampen of verdeel ze in groepen. Pas de lichtintensiteit aan of kies de mooiste kleurnuance uit het uitgebreide palet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons laatste nieuws

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart