Een ijzersterke samenwerking: EVA Optic en PoolFIX®

Na een succesvolle eerste kennismaking, besluiten EVA Optic en PoolFIX® om hun samenwerking te formaliseren. Vanaf begin 2023 worden de verlichtingssystemen van EVA Optic voorzien van de bevestigingsartikelen van PoolFIX®.

“Door samen te werken combineren we onze gespecialiseerde zwembadverlichting met de gecertificeerde bevestigingsartikelen van PoolFIX®”, vertelt Martijn van der Ziel, accountmanager bij EVA Optic.

Gecertificeerd

PoolFIX® levert gecertificeerde bevestigingsartikelen als moeren, bouten en schroeven, in twee soorten: PoolFIX® 5e generatie en 1.4529 materiaal. Alle materialen voldoen aan het Bouwbesluit 2012, NPR 9200:2015, Bbl 2022, DIN EN 15288-1:2019-05 en de Wet Kwaliteitsborging.

Van der Ziel: “Wij vinden het belangrijk dat klanten onze verlichting jarenlang onbezorgd kunnen gebruiken. De bevestigingsmaterialen van PoolFIX® dragen hier direct aan bij.”

Gemoedsrust

Martijn Wirken, directeur/eigenaar van PoolFIX®: “Samen bieden we klanten gemoedsrust, met een product dat speciaal ontwikkeld is voor het uitdagende zwembadklimaat en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de markt. We kijken ernaar uit om deze samenwerking de komende tijd verder uit te bouwen.”

 

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy