Proefzwemmen bij Pomaz: ervaar de kracht van de EVAstream

Is een zwemmachine echt iets voor mij? Dat vragen sommige klanten zich af. Het is geen aankoop die je dagelijks doet. En er zijn meerdere aanbieders om uit te kiezen. Om zeker te weten dat de EVAstream bij hun trainingswensen past, biedt Pomaz klanten van zwembadbouwers de mogelijkheid om vrijblijvend te komen proefzwemmen.

Optimale ervaring

In de sfeervolle showroom in Geldrop (dichtbij Eindhoven) heeft de zwembadgroothandel en toeleverancier alles in huis om de klant een optimale ervaring te bieden. De showroom is voorzien van alle denkbare accessoires, waaronder de EVAstream. Deze zwemmachine is vakkundig geïnstalleerd en verbonden aan de onderwaterverlichting van EVA Optic.

Professionele trainingsprogramma’s

Na een toelichting van de medewerkers van Pomaz kan het proefzwemmen beginnen. Alledrie de trainingsprogramma’s staan al klaar om getest te worden. Van een sprint-, en interval- tot een duurtraining. De klant hoeft slechts op de knop te drukken om een programma te activeren en wordt vervolgens met behulp van de verlichting begeleidt door de oefening.

Positieve reacties

“De klanten reageren altijd positief”, vertelt salesmanager Bas Carpay van Pomaz. “Zowel recreatieve als ervaren (wedstrijd)zwemmers zijn enthousiast over de EVAstream.”

Afspraak via uw zwembadbouwer

Wilt u ook een keer proefzwemmen? Vraag uw zwembadbouwer om een afspraak met Pomaz te maken. Hij of zij is tijdens uw bezoek aanwezig om u te assisteren.

 

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy