Privé Zwembaden

Oerdegelijke kwaliteit

Als specialist en marktleider in professionele LED onderwaterverlichting kregen we al snel verzoeken van privé zwembadeigenaren. Zij wilden de unieke meerkleurige lichtbeleving van onze onderwaterlampen ook in hun eigen zwembad ervaren. Een leuke uitdaging voor onze engineers; de prestaties en oerdegelijke kwaliteit van onze professionele onderwaterverlichting in een vorm gieten die geschikt is voor thuisgebruik. Het resultaat is de EVA R(X) serie onderwaterverlichting; in vaste kleur of meerkleurig aan te sturen, simpel en snel te installeren. En met een prijs-kwaliteit verhouding die ongeëvenaard is in de markt. En met 4 jaar productgarantie, omdat we weten dat deze lamp bijna niet kapot te krijgen is.

Bekijk alle producten

Nieuwe manieren om van je zwembad te genieten

Een eigen zwembad of jacuzzi… thuis genieten  van sport en wellness. Dat unieke gevoel van vrijheid en geluk als je in je eigen zwembad dobbert, wat een heerlijke luxe! We vinden het ontzettend leuk om nieuwe mogelijkheden te bieden, zodat je nog meer geniet van je eigen zwembad. Daarom ontwikkelden we naast onderwaterverlichting ook een onderwatercamera. Een geweldige extra funfactor in het zwembad. Handig om een extra oogje in het zeil te houden, maar ook voor het vastleggen van unieke familiemomenten.

>> Download de EVA Pool Experience brochure <<

Maak kennis met de EVAstream

Met onze gloednieuwe innovatie, zetten we de zwembadwereld op zijn kop! De EVAstream is een revolutionaire zwemmachine waarmee je zelfs het kleinste zwembad kan omtoveren tot volwaardige trainingsfaciliteit. Superkrachtig, zeer stabiel en nog energiezuinig ook. Met deze tegenstroom machine kunnen zelfs wedstrijdzwemmers een uitdagende zwemtraining volgen, gewoon in hun eigen zwembad. En daarmee wordt het zwembad in je tuin ineens een fitnessruimte, te gebruiken voor inspanning én ontspanning! Want lekker rustig “baantjes zwemmen” kan natuurlijk ook.

>> Lees meer over de EVAstream

Uitgelichte projecten

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Ons laatste nieuws

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart