Unieke witte lichtlijnen voor sportcomplex De Sportwaard

Er wordt druk gewerkt naar de oplevering van het nieuwe sportcomplex De Sportwaard in Zaltbommel. Het nieuwe complex vervangt het meer dan vijftig jaar oude zwembad Akwamarijn en de veertig jaar oude sporthal De Ring. Naar verwachting zal het complex in oktober 2021 haar deuren openen.

Aangenaam, licht interieur

Architectenbureau Slangen+Koenis heeft voor het zwembad van De Sportwaard een interieur ontworpen met een lichte, rustige basis. Met hier en daar enkele accentkleuren. Daarnaast is in de constructie en plafondafwerkingen veelal gebruik gemaakt van hout, wat een zeer aangename en warme sfeer geeft.

Uitdagende vraag

Deze sfeer wilde het architectenbureau doortrekken in de lichtlijnen. Daarom koos Slangen+Koenis niet voor de standaard zwart- of aluminiumkleurige lichtlijnen, maar vroeg zij ons om onze lichtlijnen in het wit uit te voeren. Een mooie uitdaging voor onze engineeringsafdeling. In dit project werkten we samen met Hellebrekers.

Foto’s: Slangen+Koenis Architecten visuals: DMOO.

Type:

Sportcomplex

Verwacht:

Oktober 2021

Locatie:

Zaltbommel

Toegepast in dit project:

Vernieuwend ontwerp

Witte lichtlijnen op aanvraag

Het ontwerp van de lichtlijnen werd vakkundig aangepast. De witte lichtlijnen zijn in de zomer van 2021 gemonteerd in De Sportwaard. De montage is uitstekend en vlot verlopen. Naast de unieke kleur van de lichtlijnen, is ook het lijnenspel dat Slangen + Koenis ontwierp vernieuwend. De lijnen zijn niet recht, maar verspringend gemonteerd aan het lattenplafond. Wat een verrassend en speels effect geeft.

Wij produceren deze nieuwe witte lichtlijnen op aanvraag. Neem contact op met ons salesteam voor meer informatie.

Neem contact met ons op