Sportief gezin kiest voor de EVAstream om op niveau te trainen in privézwembad

De sportieve familie De Jong uit Wageningen zocht een klein en compact zwembad, waarin zij in de zomer heerlijk af kan koelen én het hele jaar door op niveau kan trainen. Hiervoor benaderde zij zwembadbouwer Aqua Unique, die begin 2021 het nieuwe zwembad, mét een geïntegreerde EVAstream zwemmachine, opleverde.

Zwemmachine voor sportieve familie

“De opdrachtgever hoorde bij de top van het amateur waterpolo en is gewend om veel te zwemmen”, vertelt Rosalie Verloop van Aqua Unique. “En ook de kinderen waterpoloën fanatiek. Dagelijks maakt het gezin gebruik van het zwembad, ook in de winter. Voor sportieve klanten, zoals deze familie, adviseren wij de EVAstream.”

Type:

Privézwembad

Opgeleverd in:

2021

Locatie:

Wageningen

Toegepast in dit project:

Trainen op niveau

Goede investering

Voor de familie De Jong bleek dit al snel een passend advies te zijn. Bij het proefzwemmen in het demobad van Aqua Unique, waarin een andere jetstream geïnstalleerd is, bleek al snel dat deze te licht voor het gezin was. “Wanneer iemand redelijk goed kan zwemmen of sterk is, dan zwemt diegene al snel door de jetstream in ons demobad heen”, vertelt Rosalie. “De krachtige EVAstream is dan een passend alternatief.” 

Inmiddels gebruikt familie de Jong de EVAstream al ruim een half jaar en zijn ze erg tevreden. “Dagelijks lig ik zo’n drie kwartier in het zwembad om lekker te trainen”, vertelt Bas de Jong. “De EVAstream is echt een goede investering geweest. Het creëert een tegenstroom, die je zelf kunt instellen. Daardoor kun je stevig doorzwemmen.”

Bent u net als de familie De Jong op zoek naar een zwemtraining op niveau in uw zwembad? Dan nodigen we u graag uit om de EVAstream vrijblijvend te komen ervaren.

Neem contact met ons op