Rock Garden – Carvoeiro

Natuurlijke omgeving

Onderwaterverlichting is een prachtige eyecatcher en verhoogt de allure van ieder zwembad. Met de juiste onderwaterverlichting haalt u de maximale ambiance uit uw privé zwembad. EVA LED onderwaterverlichting staat al jaren bekend om haar duurzame kwaliteit, de oerdegelijke productkwaliteit en hoge lichtopbrengst en is al toegepast in velen openbare zwembaden en waterparken. Daarnaast is de verlichting ook uitermate geschikt voor privé zwembaden, zoals het privé zwembad van Rock Garden in Carvoeiro, Portugal.

Soort:

Privé zwembad

Locatie:

Carvoeiro, Portugal

Multifunctionele verlichting

In dit natuurlijke privé zwembad van Rock Garden in Portugal werden zeven EVA LED onderwaterlampen geplaatst in diverse hoeken van het bad. De krachtige onderwaterlampen zorgen voor een egale uitlichting van het gehele bassin, voor optimaal zicht onderwater én vanaf de rand van het zwembad. De kleurrijke onderwater verlichting zorgt tevens voor een warme sfeer in de natuurlijke, rotsige omgeving.

De in dit privé zwembad geplaatste EVA LED verlichting kan middels een pc, tablet of smartphone worden aangestuurd door middel van de EVA ArchiTech EVO DMX controller.

Met één druk op de knop veranderen de kleur en lichtintensiteit van de onderwaterverlichting. Er zijn standaard kleur veranderende programma’s, maar deze kunnen ook voor u op maat worden gemaakt waardoor u de ambiance van uw privé zwembad eenvoudig af kan afstemmen op uw stemming. Tevens behoort ook de koppeling van verlichting en audio tot de mogelijkheden, waardoor uw verlichting synchroniseert op de beat van de muziek voor een fantastische audiovisuele ervaring in uw home wellness.