Giswil - Zwitserland

Prachtige eyecatcher

Onderwaterverlichting is een prachtige eyecatcher en verhoogt de allure van ieder zwembad. Met de juiste onderwaterverlichting haalt u de maximale ambiance uit uw privé zwembad. EVA LED onderwaterverlichting staat al jaren bekend om haar duurzame kwaliteit, de oerdegelijke productkwaliteit en hoge lichtopbrengst en is al toegepast in velen openbare zwembaden en waterparken. Daarnaast is de verlichting ook uitermate geschikt voor privé zwembaden, zoals dit privé zwembad in Giswil, Zwitserland.

Soort:

Privé zwembad

Locatie:

Giswil, Zwitserland

Multifunctionele verlichting

In dit luxe privé zwembad in Giswil werden twee EVA LED onderwaterlampen gebruikt aan de perronzijde van het bad. De krachtige onderwaterlampen verlichten niet alleen het gehele bassin, maar ook de wanden en het plafond, wat een prachtig effect geeft.

De in dit privé zwembad geplaatste EVA LED verlichting kan middels een pc, tablet of smartphone worden aangestuurd door middel van de EVA ArchiTech EVO DMX controller. Met één druk op de knop veranderen de kleur en lichtintensiteit van de onderwaterverlichting.

Er zijn standaard kleur veranderende programma’s, maar deze kunnen ook voor u op maat worden gemaakt waardoor u de ambiance van uw privé zwembad eenvoudig af kan afstemmen op uw stemming. Tevens behoort ook de koppeling van verlichting en audio tot de mogelijkheden, waardoor uw verlichting synchroniseert op de beat van de muziek voor een fantastische audiovisuele ervaring in uw home wellness.