Back in black: Feel Fit Center is open in nieuwe huisstijl

Het Feel Fit Center in Venray was net anderhalve maand geopend, toen ze haar deuren noodgedwongen moest sluiten. Desondanks heeft de sportaccommodatie de corona-maanden niet onbenut gelaten. “We hebben veel onderhoud gepleegd”, vertelt vestigingsmanager Sanne Sonnemans. De look-and-feel van het center is omgetoverd in de nieuwe huisstijl, waarin rustige kleuren als zwart, grijs en wit de boventoon voeren. En ook de bovenwaterverlichting van het recreatiebad is vernieuwd.

Het hele jaar veilige verlichting

De strakke zwarte armaturen van de verlichting sluiten naadloos aan op de nieuwe huisstijl. Maar dat is slechts een bijkomend voordeel. Sanne vertelt wat de echte aanleiding voor de vervanging was. “We merkten dat we in de wintermaanden niet genoeg licht kregen van de spots die er hingen. Nu hangt er nieuwe LED-verlichting. Dat ziet er prachtig uit én we kunnen het zelfs dimmen.”

De tekst gaat door onder de foto’s.

Type:

Multifunctionele accommodatie

Opgeleverd in:

2021

Locatie:

Venray

Toegepast in dit project:

Optimale sfeer

Sporten op maat

Met de nieuwe dimfunctie kunnen de toezichthouders, afhankelijk van de doelgroep, de lichtsterkte bepalen. Waar tijdens de zwemlessen de lampen maximaal schijnen, wordt er straks bij groepslessen als aquarobics een mooie sfeer gecreëerd. “Bij het discozwemmen is het helemaal feest”, vertelt ze enthousiast.

Op 19 mei 2021 opende het centrum haar deuren weer. Sanne is blij en opgelucht: “Het is enorm druk. Af en aan bellen er mensen om te reserveren en om toelichting op ons concept te vragen. De beleving die ze nu bij ons krijgen is echt anders dan vroeger. Met dit concept gaan we veel meer op zoek naar de doelen van de gast.” Gasten kunnen naar wens hun eigen abonnement samenstellen. Naast een bezoek aan het zwembad, kunnen zij onder andere sporten in de fitness (met eGym) en een balletje slaan in de squashhal.

We vertellen je graag meer over dit project