Center Parcs - Heijderbos

Subtropisch zwemparadijs

Een Center Parcs zwembad is niet zomaar een zwembad, maar een subtropisch zwemparadijs! Om deze reden noemt Center Parcs haar zwembaden Aqua Mundo’s. De subtropische Aqua Mundo’s zijn voorzien van echte beplanting en rotsen en zorgen voor een natuurlijke beleving. In ieder van de subtropische zwemparadijzen van Center Parcs is het dan ook genieten voor jong én oud. Iedere Aqua Mundo biedt verschillende belevenissen, zoals een wildwaterbaan, glijbaan, stroomversnelling of golfslagbad.

Type:

Waterpark

Opgeleverd in:

2016

Locatie:

Heijen

Exclusieve leverancier

EVA LED onderwaterverlichting staat al jaren bekend om haar oerdegelijke productkwaliteit en hoge lichtopbrengst. Sinds 2011 is EVA Optic exclusief leverancier van LED onderwaterverlichting voor de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs in Europa. Inmiddels zijn nagenoeg alle Europese subtropische zwembaden uitgerust met EVA LED onderwaterverlichting.

Onderwaterverlichting is een prachtige eyecatcher en verhoogd de allure van ieder waterpark of zwembad. EVA LED onderwaterverlichting is dan ook uiterst geschikt voor de Aqua Mundo’s van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. De lichtbundels stralen breed en ver, een combinatie die zorgt voor een egale uitlichting tot op de bodem van de zwembaden. Een belangrijk hulpmiddel voor de toezichthouders van Center Parcs.

De subtropisch zwemparadijzen van Center Parcs zijn allen sfeervol aangekleed met veel beplanting en natuurlijke materialen. De warmwitte lichtkleur van de onderwaterverlichting verdiept de groene kleur van de beplanting en versterkt hiermee nog eens extra de warme sfeer van de zwemparadijzen.

EVA Optic’s onderwaterverlichtingsmodellen zijn getest op de internationale veiligheidsnorm IEC EN 60598-2-18. EVA’s onderwaterlampen voldoen aan alle eisen, waaronder waterdichtheid, elektrische veiligheid, mechanische weerstand, slagvastheid, etc. EVA Optic heeft als één van de weinige Europese fabrikanten haar verlichting onverplicht laten testen op deze norm en biedt hiermee Center Parcs voor al haar parken in Europa een veilige verlichtingsoplossing aan. Naast de LED onderwaterverlichting wordt in veel Center Parcs parken gebruikt gemaakt van de EVA Hydra Aqua HE LED spotlights en verzorgt EVA Optic voor Center Parcs ook andere maatwerk LED verlichtingsoplossingen.