Casa Carrara - Praia Da Luz

Unieke verschijning

Onderwaterverlichting is een prachtige eyecatcher en verhoogt de allure van ieder zwembad. Met de juiste onderwaterverlichting haalt u de maximale ambiance uit uw privé zwembad. EVA LED onderwaterverlichting staat al jaren bekend om haar duurzame kwaliteit, de oerdegelijke productkwaliteit en hoge lichtopbrengst en is al toegepast in velen openbare zwembaden en waterparken. Daarnaast is de verlichting ook uitermate geschikt voor privé zwembaden, waaronder het privé zwembad van Casa Carrara in Praia da Luz, Portugal.

Fotograaf: Paulo Baptista
Soort:

Privé zwembad

Opgeleverd in:

2017

Locatie:

Praia da Luz, Portugal

Multifunctionele verlichting

In dit prachtige privé zwembad van Casa Carrara in Portugal werden in totaal vijf EVA LED onderwaterlampen geplaatst. Het onderste zwembad grenst direct aan de natuurlijke omgeving waarin Casa Carrara zich bevindt. Aan de graszijde van het bad zijn drie onderwaterlampen geplaatst in 6500 kelvin (koud wit licht). Het bovenste bad grenst direct aan het woonverblijf van Casa Carrara en is uitgelicht door twee onderwaterlampen in 6500 kelvin. De krachtige onderwaterlampen verlichten niet alleen het gehele bassin, maar ook de tegenover liggende zwembadwanden, wat een prachtig effect geeft.

De in dit privé zwembad geplaatste EVA LED verlichting kan middels een pc, tablet of smartphone worden aangestuurd door middel van de EVA ArchiTech EVO DMX controller. Met één druk op de knop veranderen de kleur en lichtintensiteit van de onderwaterverlichting. Er zijn standaard kleur veranderende programma’s, maar deze kunnen ook voor u op maat worden gemaakt waardoor u de ambiance van uw privé zwembad eenvoudig af kan afstemmen op uw stemming. Tevens behoort ook de koppeling van verlichting en audio tot de mogelijkheden, waardoor uw verlichting synchroniseert op de beat van de muziek voor een fantastische audiovisuele ervaring in uw home wellness.