Beleef de optimale zwemtraining met de EVAstream en de Piezo3

Stelt u zich eens voor…
U heeft zin in een uitdagende zwemtraining. Eenmaal in het zwembad schakelt u, via de Piezo3-bediening aan de rand, het systeem in. U selecteert één van de drie trainingsprogramma’s (sprint-, interval- of duurtraining) en stelt uw niveau in. 

Favoriete zwemsnelheid
Met één druk op de knop wordt het programma in de gewenste zwemsnelheid gestart. Als de RGBW onderwaterlampen wit kleuren weet u dat u nog één minuut de tijd heeft om uw startpositie in te nemen. 

Optimale zwemzone
Op ongeveer 2,5 meter van de EVAstream zwemmachine ligt u in het water. Dat is de fijnste afstand tot de machine om volledig vrij te zwemmen, zonder dat het water hierbij in uw gezicht spat. Het voelt alsof u ‘gewoon’ in een 25-meter-bad zwemt. 

Klaar voor de start?
De onderwaterverlichting knippert. Dit is het teken dat de EVAstream aan gaat. Op een rustig tempo begint u met inzwemmen. Na een korte rustpauze kan de training écht beginnen. De lampen kleuren rood, het programma start. Op middelhoog tempo, afgewisseld met korte sprints in een hoger tempo, zwemt u tegen de stroming in. 

Fasen en oriëntatie
Elke oefening is verdeeld in drie delen: eerst rood, dan groen en tenslotte blauw. Zo heeft u tijdens het zwemmen een oriëntatie van de duur van de oefening. 

Betekenis van de kleuren:

  • Rood: u bent aan het begin van de oefening
  • Groen: u bent in de middenfase van de oefening
  • Blauw: u bent in de laatste fase van de oefening

Het aantal knipperingen van de lampen geven aan hoe vaak de oefening herhaald wordt. Zo kunt u de training heel intuïtief volgen. 

Bekijk de video van de EVAstream om hier een goed beeld van te krijgen. 

Beïnvloed de stroomsnelheid
Wilt u een niveau hoger proberen? Met de Piezo-knop kunt u de stroomsnelheid gemakkelijk verhogen of verlagen. De machine onthoudt de snelheid waarmee u uw vorige training geëindigd bent. 

Van droom naar werkelijkheid
Kunt u niet wachten om echt te starten met zwemtrainingen op niveau, in uw eigen zwembad? Maak dan gebruik van de EVAstream promo actie: een complete set, bestaande uit de EVAstream zwemmachine (inbouw), Piezo3 bediening in het bassin met zwemtrainingen, en meekleurende onderwaterverlichting.

Bekijk de EVAstream promo actie en de voorwaarden. 

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy