Ons karakter

Al ruim een decennium staan wij middenin de wereld van zwemmen en sport. We kennen deze wereld van binnen en buiten, en daarom zien we kansen. Nieuwe mogelijkheden om nog meer te genieten van zwemmen en sport. Thuis in je eigen zwembad, in een subtropisch waterpark of in een multifunctionele (top)sportaccommodatie.

Met EVA’s innovaties creëer je de ultieme sport- en wellness beleving. Met veilige en duurzame kwaliteitsproducten om jarenlang onbezorgde momenten van ontspanning, plezier en sportieve prestaties te beleven. We bedenken en maken de mooiste belevingsproducten. Daar zijn we goed in én worden we blij van!

Het verhaal van EVA Optic

Innovators in hart en ziel

Onze visie op productontwikkeling is door de jaren heen nooit veranderd. Integendeel zelfs. Jan is nog steeds degene die bedenkt welke producten we gaan ontwikkelen én hoe we dit gaan aanpakken. Hij bepaalt hoe het product eruit moet zien en wat het moet kunnen. Dit is het doel, de stip aan de horizon, waar hij samen met het team naartoe werkt.

Creativiteit, expertise en doorzettingsvermogen zijn sleutelwoorden in dit proces. Er worden geen concessies gedaan aan kwaliteit. Zwakke schakels worden methodisch opgelost tot er een product ligt waar we 100% tevreden over zijn. Pas na vele uren van testen, bijschaven en doorontwikkelen introduceren we dan met veel trots onze nieuwste aanwinst aan de wereld.

We zijn innovators. We geloven in focus, creativiteit en volharding, want dat resulteert uiteindelijk in de beste producten. Dus ook bestaande producten blijven we doorontwikkelen. Nieuwe technieken en technologieën bieden nieuwe mogelijkheden. Meer licht, betere kleurweergave, efficiëntere aansturing, andere materialen, we blijven zoeken naar manieren om onze producten nog verder te verbeteren.