Optimale verlichtingsprestaties onder water met de nieuwe SubAqua serie

In de zwembadwereld staat EVA Optic synoniem voor innovatie. Wij ontwikkelen onze producten vanuit het perspectief van de gebruiker en worden daarbij niet geremd door “hoe het altijd wordt gedaan” in de markt. We zoeken de grenzen op en verdiepen ons voortdurend in nieuwe technieken.

Een mooi voorbeeld van onze continue zoektocht naar innovatie is de SubAqua onderwaterverlichting. De EVA SubAqua serie is gebaseerd op het ontwerp van onze bekende A-serie onderwaterverlichting. Het ontwerp combineert onze kennis en ervaring met de nieuwste generatie zeer efficiënte powerLED’s en hoogwaardige materialen voor een nieuw kwaliteitsniveau.

Doorontwikkeling

Deze serie heeft een hoger wattage dan de A- of RX-serie. In plaats van 20W is er nu 25W. Daarnaast is de 40W mono onderwaterlamp terug. Met prachtig helder wit, warm wit en mediterraan wit licht. Alle bestaande accessoires voor de A-serie (en ook de RX-serie) zijn compatibel met de nieuwe EVA SubAqua-serie.

Satiné of microprisma cover

De SubAqua onderwaterverlichting is beschikbaar in 25W mono, 25W RGBW (beide met een satiné cover) tot 40W mono en 50W RGBW (beide met een microprisma cover). Satiné covers zijn zeer geschikt voor kleinere zwembaden waar een gelijkmatige verlichting van het hele zwembad gewenst is. In onze krachtigste modellen hebben we gekozen voor microprisma covers. De microprisma cover zorgt ervoor dat het licht effectief over het zwembad wordt verspreid, zodat in grotere commerciële zwembaden het maximale uit elke lamp wordt gehaald.

Unieke kans

Bij bestellingen vanaf 100 stuks kunnen de SubAqua onderwaterlampen worden voorzien van een logo van de klant. Een unieke kans om EVA LED onderwaterlampen onder uw eigen private label te verkopen. Een bestelling van 100 stuks kan een combinatie zijn van mono en RGBW lampen van hetzelfde wattage. Het is echter niet mogelijk om 25W en 40/50W lampen in één partij van 100 stuks te combineren vanwege het verschil in cover types.

Bent u benieuwd hoe een EVA SubAqua LED onderwaterlamp eruit zou zien met uw eigen bedrijfslogo? Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy