Multifunctionele Accommodaties

We hebben door de jaren heen al vele multifunctionele accommodaties uitgerust met EVA LED verlichting. Niet alleen hebben we alle kennis en ervaring in deze markt, we zijn ook de enige fabrikant met een compleet assortiment om een multifunctionele accommodatie van A tot Z te verlichten met passende LED verlichting. Zowel het zwembad als de sportzalen en alle nevenruimtes.

LED verlichting ondersteunt multifunctioneel gebruik van ruimtes

Warmte, chloordampen en vocht eisen veel van een verlichtingssysteem in een zwembadomgeving. Gewone armaturen zijn daar niet duurzaam tegen bestand. De (inter)nationale normen voor elektrische veiligheid en materiaalgebruik in zwembaden en waterparken zijn bovendien streng. EVA Optic’s LED zwembadverlichting is speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos te functioneren in dit klimaat en voldoet aan alle normen.

Uitgelichte projecten

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Nieuw!

Lichtspektakel op de beat van de muziek

Op zoek naar functionele verlichting, maar ook de wens voor een sfeervol lichtspektakel? Dit kan door het toepassen van meerkleurige verlichting. Voeg een extra dimensie toe door licht en geluid te koppelen. Met de EVA audiokoppeling en de EVO DMX controller verandert de lichtkleur van EVA RGBW armaturen op de beat van de muziek. Dat geeft weer een totaal nieuwe beleving aan disco of thema-avonden.

Alles werkt samen

Alle EVA Optic LED verlichting is geschikt voor onderlinge samenwerking en centrale aansturing. Met de EVO DMX controller (of i.c.m. laptop/smartphone/tablet) transformeer je de verlichting in de hele accommodatie met slechts één druk op de knop. Verander de kleur en lichtintensiteit op ieder gewenst moment, per ruimte of groep van ruimtes. Er is ontzettend veel mogelijk, denk aan daglichtregeling of andere energiebesparende functionaliteiten, geïntegreerde noodverlichting en natuurlijk maatwerk programmeringen.

Ons laatste nieuws

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart