LED verlichting op maat van de muziek

EVA Optic introduceert maximale lichtbeleving

EVA Optic beschikt over een compleet assortiment verlichting om iedere indoor sportaccommodatie van A tot Z te voorzien van efficiënte, kwalitatief hoogwaardige LED verlichting. Van LED lijnverlichting en downlights tot spotlights, pendels en onderwaterverlichting. Of u nu LED verlichting zoekt voor een bestaande of nieuwbouw accommodatie, onder- of bovenwater, voor een topsportaccommodatie of een recreatief zwembad: EVA biedt het! Als toevoeging op haar EVO DMX controller ontwikkelde EVA Optic de EVA Audiokoppeling. Tijdens de Aquanale beurs in november 2017 in Köln toonde EVA Optic een eerste preview. Vanaf april 2018 is de audiokoppeling bestelbaar.

Multifunctionele accommodatie

Door de diversiteit aan armaturen, kan niet alleen de zwem- of sportzaal, maar iedere ruimte in een accommodatie worden uitgelicht met EVA LED verlichting. Met de EVO DMX controller of in combinatie met uw laptop, smartphone of tablet kunt u met slechts één druk op de knop de verlichting in de gehele accommodatie transformeren. Zo stuurt u bijvoorbeeld vanuit de receptie of het restaurant de zwembad- of sporthalverlichting aan. Vooraf geprogrammeerde programma’s leveren daarbij extra energiebesparing op.

Extra lichtbeleving

Door gebruik van meerkleurige RGBW verlichting is het mogelijk om in iedere indoor sportaccommodatie een sfeervol lichtspektakel te realiseren. Als toevoeging op de EVO DMX controller is vanaf april 2018 de audiokoppeling te bestellen. Door middel van deze koppeling kunt u alle EVA RGBW armaturen in uw accommodatie laten synchroniseren op de beat van de muziek. Zo ontstaat een totaal nieuwe beleving tijdens disco- of thema-avonden en is uw indoor sportaccommodatie breed inzetbaar.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in EVA LED verlichting of in deze waardevolle aanvulling? Ontdek in onze nieuwste animatie de mogelijkheden van onze verlichting in combinatie met de EVO DMX controller en audiokoppeling! Liever direct contact met de lichtadviseurs van EVA Optic? Wij voorzien u graag van lichtadvies of staan klaar voor uw vragen via 038 – 337 5067.

 

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy