LED onderwaterverlichting

Nummer één in onderwaterverlichting

Krachtig, absoluut waterdicht, energie efficiënt en vooral heel erg mooi. EVA’s LED onderwaterverlichting is niet voor niks al jaren de nummer 1 keuze voor waterparken, openbare zwembaden en privézwembaden in Nederland en ver daarbuiten. Onze LED onderwaterverlichting verhoogt de allure van ieder zwembad.

Veilig en getest

Onze LED onderwaterlampen voldoen aan de internationale IEC veiligheidsnorm voor onderwaterverlichting. De lampen zijn getest op o.a. elektrische veiligheid (SELV), waterdichtheid (IPX8/IP68), isolatie klasse (III), slagvastheid, mechanische sterkte, weerstand tegen hoge druk, thermische beveiliging en brandveiligheid.

Nieuw!

EVA SubAqua serie

Een goed voorbeeld van onze voortdurende zoektocht naar innovatie is de SubAqua-serie onderwaterverlichting, die in 2023 wordt geïntroduceerd. Het ontwerp combineert onze kennis en ervaring met de nieuwste generatie zeer efficiënte powerLED’s en hoogwaardige materialen voor een nieuw kwaliteitsniveau.

Satiné of microprisma afdekking

De SubAqua onderwaterverlichting is verkrijgbaar in 25W mono, 25W RGBW (met satiné afdekking), 40W mono en 50W RGBW (met microprisma afdekking). Satiné afdekkingen zijn zeer geschikt voor kleinere zwembaden waar een volledig gelijkmatige verlichting van het gehele zwembad gewenst is. In onze krachtigste modellen hebben we gekozen voor microprisma-afdekkingen. Dit zorgt ervoor dat het licht effectief over grote(re) zwembaden wordt verspreid.

Componenten onderwaterlamp

LED onderwaterlampen worden gemonteerd in de zwembadwand, in een installatienis. Soms is deze al aanwezig. Dan kan de onderwaterverlichting in de bestaande installatienis gemonteerd worden met behulp van een passende afdekplaat. Wij adviseren u graag over het type afdekplaat dat bij de nis in uw zwembad past. Naast een nis en een passende afdekplaat heeft de verlichting ook een power supply unit (PSU) nodig.

Naar alle accessoires voor onderwaterverlichting

Verlichting voor trappen en whirlpools

De EVA Q2 onderwaterlamp is geschikt voor zone 0. De EVA Q2 is een kleinere lamp en wordt vaak gebruikt in zwembadtrappen. Daarnaast wordt de lamp gebruikt wanneer een kleinere lamp met minder wattage gewenst is.

De EVA B2 onderwaterlamp is geschikt voor zone 0, 1 en 2. De EVA B2 is geschikt voor prefab zwembaden en whirlpools en is niet toepasbaar in betonnen zwembaden.

Ons laatste nieuws

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart