Innovative

EVA's innovatiekracht

EVA Optic is dé vertegenwoordiger van innovatiekracht in de wereld van zwembaden, sport & home wellness. We ontwikkelen producten die zorgen voor een fantastische zwem- en sportbeleving. Zowel in professionele omgeving als in uw eigen zwembad thuis. We zien nieuwe kansen, slimme mogelijkheden om nog meer te genieten van zwemmen en sport. Daarom kijken we opzettelijk niet naar bestaande oplossingen in de markt. Want het loslaten van conventionele ontwerpkaders creëert ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Unieke EVA innovaties

Zo ontwikkelden we LED lijnverlichting voor wedstrijdbaden met blauwe oriëntatiepunten voor rugzwemmers. Voor sportzalen ontwikkelden we lijnverlichting die de ervaring geeft van spelen in de buitenlucht; verblindingsvrij en zonder flikkeringen zodat zelfs snelle balsporten perfect gespeeld kunnen worden. Voor de Center Parcs Aqua Mundo waterparken ontwikkelden we armaturen met de exact juiste lichtkleur om de ambiance perfect te ondersteunen. En voor privé zwembaden ontwikkelden we een compacte maar zeer krachtige tegenstroom zwemmachine, de EVAstream. Hiermee tover je zelfs kleine zwembaden om tot volwaardige trainingsbaden. Om echt het maximale uit ieder zwembad te halen.

Specialist in veeleisende zwembadomgeving

We hebben ons bewust gespecialiseerd in de veeleisende zwembadomgeving. Een omgeving waar warmte, vocht en chloordampen zware eisen stellen aan ieder product. Juist in deze veeleisende omgeving zien wij een geweldige uitdaging. Want we willen de lat hoog leggen. Laten zien dat wij juist voor deze omgeving innovatieve producten kunnen ontwikkelen. Producten die bovendien qua kwaliteit en duurzaamheid ver boven de andere producten in de markt uitsteken. Dat is wat waar we goed in zijn én heel veel plezier aan beleven!

We zijn innovators

We zijn innovators. We geloven in focus, creativiteit en volharding, want dat resulteert uiteindelijk in de beste producten. Dus ook bestaande producten blijven we doorontwikkelen. Nieuwe technieken en technologieën bieden nieuwe mogelijkheden. Meer licht, betere kleurweergave, meer motorkracht, een betere zwembeleving, efficiëntere aansturing, nieuwe materialen; we blijven zoeken naar manieren om onze producten nog verder te verbeteren. Zodat onze klanten steeds kunnen genieten van het beste wat de markt te bieden heeft.