Specialist in
LED & Beleving

EVA Optic staat voor beleving

In de zwembadwereld staat EVA Optic synoniem voor innovatie. Wij ontwikkelen onze producten vanuit het perspectief van de gebruiker en worden daarbij niet geremd door “hoe het altijd wordt gedaan” in de markt. We verdiepen ons voortdurend in nieuwe technieken (en zoeken de grenzen op van wat mogelijk is). Om deze vervolgens in onze productiemethodes te integreren. Een mooi voorbeeld daarvan is 3D printing, een techniek die ons fantastische creatieve mogelijkheden biedt voor productdesign, prototyping en zelfs productie.

Mede hierdoor ontdekken we nieuwe manieren om mensen nog meer te laten genieten van zwemmen en sport. EVA’s innovaties creëren de ultieme sport- en wellness beleving. Met veilige en duurzame kwaliteitsproducten om jarenlang onbezorgde momenten van ontspanning, plezier en sportieve prestaties te beleven.

Meer over EVA

Uitgelicht

Sneak Preview

De EVAstream is er bijna! De meest krachtige én compacte tegenstroom zwemmachine. Veelzijdig en multi-inzetbaar; in openbaar zwembad, waterpark en ieder formaat privé zwembad. Als hulpmiddel bij het zwem-ABC of als trainingstool voor wedstrijdzwemmers.

Een rustige en stabiele stroming, maar tevens ongekend krachtig. Absoluut ongeëvenaard in de markt. Zelf ervaren?

Ik wil meer weten

We zijn ambitieus

Ons ultieme doel? Het bedenken en maken van de allerbeste en meest betrouwbare belevingsproducten voor de veeleisende zwem- en sportomgeving. Zonder onze planeet uit het oog te verliezen: CO2-neutrale productie van energiezuinige en duurzame producten. Met recyclebare componenten en daardoor minimaal afval aan het einde van de productlevenscyclus.

Innovative
Safety
Sustainable
Experience

Zwembaden & Waterparken

Ontdek projecten

Indoor sport & Industrie

Ontdek projecten

Privé Zwembaden

Ontdek projecten

Multifunctionele Accommodaties

Ontdek projecten

Wij werken samen met

Al onze projecten