Experience

De ultieme sport- en wellnessbeleving.

EVA Optic’s innovaties creëren de ultieme sport- en wellness beleving. Met veilige en duurzame kwaliteitsproducten om jarenlang onbezorgde momenten van ontspanning, plezier en sportieve prestaties te beleven.

 

Metamorfose met licht en geluid

Naast basisverlichting hebben we een compleet assortiment aan sfeerverlichting in alle denkbare lichtkleuren. De meerkleurige (RGBW) verlichting werkt onderling samen en kan synchroon worden aangestuurd, of juist niet. Een complete kleurmetamorfose met één druk op de knop. Naast maatwerk programmeringen is er veel mogelijk om de beleving compleet te maken. Denk aan de EVA audiokoppeling waarmee de lichtkleur verandert op de beat van de muziek.

Herontdek je privé zwembad

Onze focus is op beleving. We willen mensen unieke ervaringen geven met onze producten. Bijvoorbeeld door de functie van een privé zwembad te vergroten. Misschien heb je al jaren een zwembad in je tuin. Maar gebruik je die niet meer zoveel omdat hij eigenlijk net te klein is om lekker banen te kunnen zwemmen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij weer meer geniet van je zwembad? Met een krachtige tegenstroom zwemmachine waardoor je het hele jaar door thuis kan bewegen en sporten, hoe klein je zwembad ook is!

>> Lees meer over de  EVAstream

Nieuwe beleving van multifunctionele sportcentra

Maar ook de beleving in bijvoorbeeld multifunctionele sportcentra. Hoe zorg je er nou voor dat zo’n gebouw echt een gemeenschapsfunctie krijgt en breed inzetbaar is. De toevoeging van meerkleurige RGBW LED verlichting op strategische locaties geeft praktische mogelijkheden. Niet alleen voor sport, maar ook feesten, braderieën, bijeenkomsten, noem maar op. We zijn gek op uitdagingen en bedenken graag goede oplossingen die helpen om sport en gemeenschap samen te brengen.

We blijven trouw aan onze basis

En natuurlijk verliezen we onze basis niet uit het oog; de allerbeste LED verlichting maken voor zwembad en sporthal. Voor gemeentelijk zwembad tot topsportaccommodatie en alles ertussenin. Krachtige verlichting van oerdegelijke kwaliteit, voor de mooiste sportervaringen.