EVAstream Promo 2021

Zwemmen als in een 25-meter bad, maar dan in de privacy van uw eigen zwembad. Maak gebruik van de EVAstream promo actie: een complete set inclusief EVAstream zwemmachine (inbouw), Piezo3 bediening in het bassin met zwemtrainingen, en meekleurende onderwaterverlichting. Zo haalt u écht het maximale uit uw zwembad!

Haal het maximale uit uw zwembad

Door gebruik te maken van de promo beleeft u de EVAstream zoals deze bedoeld is. Volg 3 voorgeprogrammeerde zwemtrainingen bestaande uit interval-, sprint- en duurelementen. De 2 meegeleverde EVA RX RGBW onderwaterlampen maken de beleving helemaal compleet. De verlichting kleurt mee gedurende de training en geeft u als zwemmer oriëntatie en motivatie. U bedient de EVAstream en de verlichting vanuit het bassin met de 3-knops Piezo3 bediening. De set is verkrijgbaar met de 3 EVAstream modellen (Fit, Pro, Max) als inbouwversie. De inbouwdelen van zowel EVAstream, Piezo bediening als onderwaterlampen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren luxe design ABS; antraciet of wit.

>> Download de EVAstream PROMO

De actie is geldig tot en met 31 december 2021. Verkoop verloopt via de reguliere verkoopkanalen (uw zwembadadviseur/reseller). Heeft u nog geen zwembadadviseur? Neem contact met ons op via +31 (0)38 – 33 75 067 of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy