EVAstream: geniet het hele jaar door van uw zwembad

Wij vinden dat iedereen maximaal van zijn zwembad moet kunnen genieten. Niet alleen in de warme zomermaanden, maar het hele jaar door! Daarom hebben wij de EVAstream ontwikkeld. De meest krachtige, compacte en betaalbare tegenstroom zwemmachine in de markt.

Herontdek uw privézwembad

Misschien heeft u al jarenlang een zwembad in uw tuin. Maar gebruikt u uw zwembad niet meer zo vaak omdat deze net niet groot genoeg is om lekker baantjes te kunnen zwemmen.

Het hele jaar door zwemmen

De EVAstream verandert elk zwembad gemakkelijk in een home fitnessomgeving. Gebruik uw zwembad voor méér dan alleen een verfrissende duik op warme zomerdagen. U kunt uw werkdag beginnen met een energieke training of ’s avonds een ontspannen duik nemen om alle stress van een drukke dag kwijt te raken. De EVAstream betekent dat u het hele jaar door van uw zwembad kunt genieten!

‘‘ De EVAstream biedt de perfecte combinatie van efficiënte waterverplaatsing en hoge stroomsnelheid. Dit resulteert in een superieure zwemervaring. “

 

De 5 voordelen van de EVAstream

 1. Krachtig
  De EVAstream creëert een rustige en stabiele stroming. Die zo krachtig is dat het, met één jetstream, wedstrijdzwemmers van hoog niveau een uitdagende duurtraining biedt. De intensiteit van de stroming is traploos instelbaar en kan nauwkeurig worden aangepast aan ieders zwemniveau. Wie zichzelf nóg meer uit wil dagen, zonder handmatig het tempo aan te passen, kiest voor de diverse voorgeprogrammeerde trainingsmodules.
 2.  

 3. Compact
  De compacte zwemmachine is in elk zwembad te plaatsen. Bij een nieuw zwembad kunt u ervoor kiezen om de EVAstream in te laten bouwen. In bestaande zwembaden wordt de opbouw geplaatst als een vaste of verplaatsbare module. De laatste optie biedt talloze mogelijkheden voor extra fun. Verplaats de module bijvoorbeeld eens naar de zijkant, om een spectaculaire stroomversnelling te creëren, of maak er een onderwater vulkaan van door hem op de bodem van het zwembad te plaatsen.
 4.  

 5. Betaalbaar
  Door slim design is de EVAstream betaalbaar voor iedereen.
 6.  

 7. Veilig
  Uw veiligheid is ontzettend belangrijk voor ons. De machine is dan ook tot in de perfectie doorontwikkeld en uitgebreid getest. De EVAstream voldoet 100% aan de zeer strikte kwaliteits- en veiligheidseisen, waaronder NEN-EN 16852-1: 2015.
 8.  

 9. Compleet
  Er zijn diverse accessoires beschikbaar om de EVAstream mee aan te sturen. Van een draairegelaar of afstandsbediening tot een DMX controller met app. Met deze laatste kunt u vooraf geprogrammeerde trainingsmodules afspelen en volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Ook kunt u eenvoudig uw eigen trainingsprogrammma’s maken. Koppel bovendien uw onderwaterverlichting en sfeerverlichting aan de DMX controller. Alles werkt samen en u bepaalt!
 10.  
   

Specificaties

 • De EVAstream is aan te sluiten op een standaard 16A 230V aansluiting
 • Zeer compact ontwerp
 • Traploos regelbaar van 10% tot 100%
 • Waterverplaatsing 350 m3
 • Stroomsnelheid 8,5 m/s (> 30 km/u)
 • Zeer efficiënt met een verbruik van slechts 2,2 kW
 • Achteraf te plaatsen in elk zwembad
 • Zowel in- als opbouw mogelijk
 • Mogelijkheid voor een geïntegreerde EVA onderwaterlamp of onderwatercamera bij inbouw

 

>> Factsheet EVAstream Pro

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy