EVA Pool Entertainment System

Zwembaden en waterparken zijn uitgerust met de mooiste attracties. Stuk voor stuk voorzien van prachtige verlichtings- en geluidseffecten. Het is duidelijk dat kosten noch moeite wordt gespaard om bezoekers een bijzonder dagje uit de bieden. Uiteindelijk draait het immers om hun beleving. Om zwembaden en waterparken te helpen deze beleving te maximaliseren, ontwikkelde EVA Optic het Pool Entertainment System.

Totaalbeleving op maat

Het systeem koppelt de audio- en lichtinstallaties aan de attracties, waardoor er complete belevingsshows ontstaan. “De lampen en de audio zijn compleet op maat te programmeren”, vertelt Jan van Loon, directeur van EVA Optic. “Per attractie kun je een unieke beleving creëren, die perfect aansluit op het thema. Denk bijvoorbeeld aan een golvend lichteffect in de stroomversnelling of een licht- en geluidshow in de glijbaan.”

Geautomatiseerde shows

Met het Pool Entertainment System van EVA Optic bepaalt het zwembad of het waterpark zelf welke effecten (scènes) bij welke attracties afgespeeld worden. En wanneer. De scène kan namelijk op twee manieren geactiveerd worden: door een ingestelde tijdsplanning of door middel van het indrukken van de knop van de attractie.

Minimale investering

Bestaande en nieuwe klanten hebben geluk. Het systeem is namelijk speciaal ontworpen voor shows met de LED-verlichting van EVA Optic. Van Loon: “Klanten die al verlichting van ons hebben, hoeven alleen het entertainmentsysteem aan te schaffen. Op deze manier kunnen zij met een minimale investering het maximale uit hun verlichting, geluid en attracties halen.”

Ultieme zwembadbeleving

EVA Optic zet met dit innovatieve entertainmentsysteem de volgende stap in het creëren van de ultieme zwembadbeleving. “Met dit systeem hebben zwembaden en waterparken alles in huis om bezoekers te vermaken én aan zich te binden”, aldus Van Loon.

Download de Pool Experience brochure

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy