EVA Optic lanceert webomgeving voor EVAstream gebruikers

Met plezier introduceren wij de nieuwe EVA Experience Controller. Een persoonlijke, digitale omgeving waarin EVAstream-gebruikers zwemtrainingen kunnen volgen en aanpassen via een tablet. Ook de verlichting binnen en buiten het bad is op deze manier eenvoudig te bedienen.

De vier handige functies van de webomgeving

1. Persoonlijke zwemvoorkeuren instellen

Iedereen heeft zo zijn eigen zwemvoorkeuren. Daarom kunnen gezinsleden zelf hun eigen favoriete zwemtrainingen instellen. Gebruikers kunnen kiezen uit een sprinttraining (18 min), korte intervaltraining (24 min), lange intervaltraining (37min) en een duurtraining (48 min).

Zo volgt ieder gezinslid een zwemtraining op zijn of haar eigen tempo en niveau. De trainingen zijn samengesteld door ervaren zwemmers in samenwerking met professionele zwemtrainers. En zijn gericht op het opbouwen van conditie, spierkracht en het verbeteren van snelheid en uithoudingsvermogen.

2. Naadloze bediening binnen en buiten het bad

De zwemtraining die gebruikers via de webomgeving voorbereiden, is vervolgens vanuit het water gemakkelijk te bedienen met de Piezo3 bediening. De gebruiker kan de intensiteit van de training eenvoudig aanpassen door de snelheid naar wens te verhogen of te verlagen. De gewijzigde instellingen worden automatisch opgeslagen en vormen het startpunt voor de volgende training.

3. (Sfeer)verlichting bedienen

Tijdens de trainingsprogramma’s is de onderwaterverlichting standaard ingesteld. Dit zorgt voor oriëntatie, ondersteuning en motivatie tijdens de training. Buiten de trainingen om kunt u zelf de sfeer bepalen via de EVA webomgeving.

Van de kleurstellingen en -overgangen tot de intensiteit of intimiteit van het licht. En niet alleen de verlichting in het zwembad, u kunt de verlichting in vier verschillende zones via de webomgeving aansturen. Zo bepaalt u eenvoudig de sfeer in uw zwembad, jacuzzi of achtertuin!

4. Kinderslot instellen

Met de EVAstream kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Maar wel onder toezicht, of met goedkeuring, van een volwassene. Na het invoeren van de viercijferige code kan de waterpret veilig beginnen. De code is naar wens aan te passen.

Nu in ontwikkeling: eigen training ontwerpen

Het maken van snelheidsaanpassingen aan voorgeprogrammeerde zwemtrainingen is de eerste stap naar een compleet gepersonaliseerd trainingsaanbod. Hiermee kunnen eindgebruikers en zwemtrainers persoonlijke zwemtrainingen ontwikkelen. Om bijvoorbeeld optimaal voorbereid te starten aan een triathlon, of juist op een rustige en veilig manier te revalideren.

Benieuwd naar de webomgeving?

Neem contact op met uw zwembadbouwer voor meer informatie.

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy