EVA Experience Control

Herontdek uw zwembad

Met onze belevingsproducten maakt u het zwemmen nog leuker! Tover uw zwembad om tot een ware trainingsfaciliteit met de EVAstream. Maak de beleving compleet met sfeervolle onderwaterverlichting. Dit verhoogt de allure van ieder zwembad. Verander de ambiance met één druk op de knop.

Eenvoudige bediening

De EVAstream en de onderwaterverlichting bedient u heel eenvoudig met de EVA Experience web app (via uw eigen tablet) in combinatie met de EVA Piezo aansturing. In 2023 voegen wij ook een Tablet set toe aan ons assortiment. Bestaande uit een iPad met een draadloze oplader (IPORT), die u eenvoudig aan de wand ophangt dankzij de magnetische behuizing.

Nieuw!

EVA Experience webapp

Met plezier introduceren wij de nieuwe EVA Experience webapp. Een persoonlijke, digitale omgeving waarin EVAstream-gebruikers zwemtrainingen kunnen volgen en aanpassen via een tablet. Ook de verlichting binnen en buiten het bad is op deze manier eenvoudig te bedienen.

Vier handige functies van de webomgeving

  1. Persoonlijke zwemvoorkeuren instellen
  2. Naadloze bediening binnen en buiten het bad
  3. (Sfeer)verlichting bedienen
  4. Kinderslot instellen
Lees meer

Bediening in het bad: Piezo aansturing

Ook in het bad zijn de EVAstream en de verlichting gemakkelijk te bedienen. Hiervoor gebruikt u de Piezo-knoppen. Zet de zwemtraining voordat u het water ingaat klaar via de webapp.  Start met de Piezo-knoppen de zwemtraining, pas de snelheid aan, zet de training op pauze of stel een andere lichtkleur of -intensiteit in. Allemaal met maar één druk op de knop.

Meer over de Piezo

Ons laatste nieuws

We adviseren graag

We delen graag onze kennis en ervaring met onze klanten. In een lichtplan laten we zien welke creatieve mogelijkheden EVA Optic LED verlichting te bieden heeft. U zult versteld staan wat onze verlichting kan doen voor de beleving van de gehele accommodatie!
Bel ons op 038 – 3375 067 voor een vrijblijvend advies, of neem contact op via ons contactformulier.

Vraag advies aan

Referentiekaart