Ballproofcertificaat bewijst betrouwbare kwaliteit van EVA Optic

EVA Optic ontving afgelopen augustus het ballproofcertificaat voor EVAline lijnverlichting in indoor sportomgevingen. Hét bewijs dat onze verlichting tegen een stootje kan.

Een intensieve ballproof test

Om de kwaliteit van onze producten te bewijzen vroegen we de bekende internationale Producttest- en Certificeringsorganisatie DEKRA om onze armaturen te testen. DEKRA onderwierp onze EVAline aan een aantal intensieve ballproof testen, waarbij ze met grote kracht ballen op de armaturen afvuurden. Dit werd telkens vanuit andere hoeken en op verschillende snelheden gedaan, om aan te tonen dat de armaturen aan de ballproof-normen voldoen (DIN VDE 0710-13 1981, DIN 18032-3: 1997).

Kwaliteit als bewijs

Het resultaat? Onze productlijn doorstond de test en kreeg het predicaat ‘betrouwbaar en veilig’. Dit betekent dat onze EVAline voortaan het ballproofcertificaat mag dragen. Een waardevolle bevestiging van de kwaliteit, veiligheid en levensduur van onze producten.

Bekijk hier het certificaat.

Visie op veiligheid

Als specialist in ledverlichting voor zwem- en sportomgevingen weten we als geen ander dat veiligheid op nummer één moet staan. Om goed en veilig te kunnen sporten is het belangrijk dat er voldoende verlichting is, dat de verlichting helder en egaal is en dat sporters niet verblind raken. En – last but not least – de verlichting moet voldoen aan alle veiligheidsnormen en tegen een stootje kunnen.

Stel uw vraag aan ons

Delen

Copy Link to Clipboard

Copy