Wie is EVA?

EVA Optic is Nederlands ontwikkelaar en fabrikant van LED verlichting voor veeleisende omgevingen. Kennis, kwaliteit en flexibiliteit vormen de kracht van EVA. We weten veel over LED technologie, aansturingstechniek en de benodigde componenten en zetten dit zeer effectief om naar de praktijk bij het in-house ontwikkelen en fabriceren van onze LED verlichting. We staan voor kwaliteit van onze producten, waarbij geen enkele concessies worden gedaan op de kwaliteit van onderdelen en het eindproduct. Onze producten worden doorontwikkeld tot we 100 procent tevreden zijn over zowel kwaliteit als prestaties


De mogelijkheden van LED technologie zijn veelomvattend. EVA beschikt over de expertise, ervaring en resources om een hoge kwaliteit oplossing te ontwikkelen voor iedere toepassing. Wanneer reguliere LED verlichting niet volstaat en de eisen aan lichtbeleving en kwaliteit extra hoog zijn, biedt EVA de oplossing.

Wat kan EVA voor u betekenen?

Onze adviseurs bieden u meer dan enkel een lichtcalculatie. Zij denken in mogelijkheden.
Wat heeft uw project nodig, wat zijn uw wensen? Wat zijn de normen en richtlijnen in de markt?
Wij kennen onze markten goed en weten precies wat onze producten kunnen. Dit geeft een
compleet beeld, want vaak is veel meer mogelijk dan opdrachtgever, architect en adviseur weten.
EVA biedt u specialistisch maatwerk, van tekentafel tot oplevering.

U vindt EVA in de natuur

Alle EVA LED verlichting wordt bij ons in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Deze in-house combinatie biedt belangrijke voordelen zoals constante kwaliteitscontrole, snelle product doorontwikkeling, flexibiliteit en waarborging van kennis. Dit ziet u direct terug in de kwaliteit en prestaties van EVA LED verlichting.


EVA Optic is gevestigd aan de rand van nationaal park de Weerribben-Wieden in Zwartsluis (Overijssel). Ons terrein met kantoor- en productiefaciliteiten bevindt zich midden in de prachtige Nederlandse natuur, met uitzicht op het Zwartewater.