Projectbeschrijving

In dit luxe privé zwembad in Zwitserland werden twee EVA LED onderwaterlampen gebruikt aan de perronzijde van het bad. De krachtige onderwaterlampen verlichten het bassin, maar ook de wanden en het plafond, wat een prachtig effect geeft.


EVA LED onderwaterverlichting staat bekend om haar duurzame kwaliteit en jarenlange waterdichtheid. De professionele onderwaterlampen worden veel gebruikt in openbare zwembaden en waterparken, maar ook voor privé zwembaden zoals dit zwembad in Zwitserland wordt vaak gekozen voor EVA LED onderwaterverlichting.


De verlichting kan middels een pc, tablet of smartphone worden aangestuurd door middel van de EVA ArchiTech EVO DMX controller. Met één druk op de knop verandert u de kleur en de lichtintensiteit van de onderwaterverlichting. Er zijn standaard kleur veranderende programma’s, maar deze kunnen ook voor u op maat worden gemaakt waardoor u de ambiance van uw zwembad eenvoudig af kan afstemmen op uw stemming. Tevens behoren ook koppeling van verlichting en audio tot de mogelijkheden, zodat uw verlichting mee kan veranderen met de muziek voor een fantastische audiovisuele ervaring in uw home wellness.

Projectinformatie

  • Projectnaam: Privé zwembad

  • Locatie: Zwitserland

  • Branche: Zwembaden en waterparken