Projectbeschrijving

Tennishal Sprokkelenburg te Laren maakt gebruik van EVAline sport LED lijnverlichting om de kunstgravel indoor banen op klasse twee wedstrijdniveau (500 lux) te verlichten. Het EVAline sport LED verlichtingssysteem werd speciaal ontwikkeld voor indoor sportaccommodaties en is bij uitstek geschikt voor snelle balsporten.


De doorlopende EVAline sport lichtlijnen zijn in Laren direct naast de speelvelden gepositioneerd. De lichtlijnen zijn 25 graden gekanteld, waardoor deze de baan vanaf het naastgelegen perron gelijkmatig verlichten. De lijnen verlichten zodoende het gehele veld zonder de spelers te verblinden.

 

EVAline sport is de beste LED verlichtingsoplossing voor indoor sportaccommodaties. De combinatie van een hoge kleurechtheid (CRI) van LEDs, lage verblindingsfactor (UGR <19) en de zeer lage flicker index (flikkeringsvrije verlichting) zorgt voor een perfecte lichtbeleving wat juist bij sporttoepassingen onontbeerlijk is. Sporters zijn zeer kritisch t.a.v. de lichtkwaliteit, terecht want bij met name balsporten is de verlichting ontzettend bepalend voor de waarneming tijdens het spel. Reguliere armaturen zijn hier niet op ingesteld.

Projectinformatie

  • Projectnaam: Tennishal Sprokkelenburg

  • Plaats: Laren

  • Branche: Indoor sportaccommodaties

Meer aansprekende projecten

EVA LED lijnverlichting Tenniscentrum Meppel

EVA LED lijnverlichting: energiebesparend en servicegericht

Van TL verlichting naar LED lijnverlichting In de zomer van 2015 werd de TL verlichting van Tenniscentrum Meppel vervangen door EVAline spo ...