Projectbeschrijving

EVA Optic is sinds 2011 exclusief leverancier van LED onderwaterverlichting voor de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Inmiddels zijn nagenoeg alle subtropische zwembaden uitgerust met EVA LED onderwaterverlichting.


EVA LED onderwaterverlichting is uiterst geschikt voor de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs zwembaden en waterparken om verschillende redenen:


 • Veiligheid door goed zicht onderwater
  De lichtbundels stralen breed en ver. Deze combinatie (multibeam angle) zorgt voor egale uitlichting tot op de bodem. Een belangrijk hulpmiddel voor de toezichthouder.

 • Sfeervol warmwit licht
  Een subtropisch zwemparadijs als Center Parcs Aqua Mundo is sfeervol aangekleed met veel beplanting en natuurlijke materialen. De warmwitte lichtkleur van de onderwaterverlichting verdiept de groene kleur van de beplanting en versterkt de warme sfeer van de accommodatie.

 • Verlichting getest op veiligheidsnorm IEC EN 60598-2-18
  EVA Optic's A-serie en Q-serie modellen onderwaterverlichting zijn getest op de internationale veiligheidsnorm IEC EN 60598-2-18. De lampen voldoen aan alle eisen: o.a. waterdichtheid, elektrische veiligheid, mechanische weerstand, slagvastheid, etc. EVA Optic heeft als één van de weinige Europese fabrikanten haar verlichting onverplicht laten testen op deze norm.


Naast de LED onderwaterverlichting wordt in veel parken gebruik gemaakt van de EVA Hydra Aqua HE LED spotlights en andere maatwerk LED verlichtingsoplossingen.

Projectinformatie

 • Projectnaam: Groupe Pierre & Vacances Center Parcs

 • Plaats: 20 parken in Benelux en Frankrijk

 • Branche: Zwembaden en waterparken