Privé onderwaterlamp

EVA Optic introduceert onderwaterlamp voor privé zwembaden

EVA Optic introduceert een nieuwe LED onderwaterlamp speciaal voor privé zwembaden: de EVA R6. De Nederlandse ontwikkelaar en fabrikant van LED verlichting voor zwembaden, waterparken en indoor sportaccommodaties maakt met de R6 onderwaterlamp de kwaliteit van professionele LED onderwaterverlichting bereikbaar voor privé zwembaden. Benieuwd naar de specificaties van de EVA R6? Download de datasheet!

 

Bewezen productkwaliteit

EVA LED onderwaterverlichting staat bekend om de oerdegelijke productkwaliteit en hoge lichtopbrengst. De EVA R6 onderwaterlamp is gebaseerd op de kwaliteit en technologie van de A-serie onderwaterlampen van EVA Optic. De A-serie is al toegepast in ruim 1000 competitie en recreatieve zwembaden en waterparken in heel Europa, waaronder de subtropische zwemparadijzen van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Door de bewezen productkwaliteit van de A-serie is het voor EVA Optic mogelijk om vier jaar productgarantie te verlenen op de EVA R6.


Unieke aansturing

Ook al is de R6 onderwaterlamp net als de A-serie verkrijgbaar in een mono en meerkleurige variant, de aansturing van de onderwaterlamp is wel degelijk verschillend. In combinatie met de EVA powerline converter biedt de RGB lamp een gemakkelijke bediening van negen voorgeprogrammeerde kleur- en kleurwisselprogramma's en creëert u een maximale ambiance in uw zwembad. Door de bijbehorende piëzo drukknop in de badrand van uw privé zwembad te monteren is de lichtkleur eenvoudig vanuit het water te veranderen. Zonder powerline converter is de R6 onderwaterlamp in een mono lichtkleur te installeren. De lichtkleur kiest u tijdens installatie heel eenvoudig met behulp van de EVA R6 programmer.Zwemveiligheid volgens internationale norm

Onderwaterverlichting zorgt naast een prachtige sfeer voor extra veiligheid. De onderwater LED verlichtingsmodellen van EVA Optic voldoen aantoonbaar aan de internationale veiligheidsnorm voor onderwaterverlichting IEC EN 60598-2-18. Door de brede stralingshoek van de R6 onderwaterlamp heeft u maar enkele verlichtingsarmaturen nodig om uw zwembad egaal uit te lichten.

 


Ruim assortiment accessoires

Alle bestaande montage accessoires van de A-serie zijn ook te gebruiken voor de R6 onderwaterlamp. Behoudt u liever uw bestaande installatienis? Geen enkel probleem. De R6 onderwaterlamp is met diverse afdekschijven in nagenoeg elke bestaande installatie toe te passen. Daarnaast is er door EVA Optic een nieuwe RVS opbouwset ontwikkeld voor eenvoudige schroefmontage op een standaard zwembad inspuiter.


Interesse in de EVA R6?

Bent u geïnteresseerd in EVA LED onderwaterverlichting voor uw privé zwembad? Dat komt goed uit! De EVA R6 LED onderwaterlamp is vanaf nu te bestellen. Bekijkt u gerust onze datasheet, infographic of neem contact op met onze dealer Pomaz. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.