Onderwatercamera kopen

6 redenen waarom u de EVA Eveye onderwatercamera vandaag nog wilt aanschaffen

Het plezier dat zwemmen biedt wil je niet alleen beleven, maar ook vastleggen en wellicht zelfs met anderen delen. Dit is nu mogelijk met de EVA Eveye HD onderwatercamera. De EVA Eveye is zeer geschikt voor ouders die hun kind tijdens zwemles ook onderwater willen volgen of als trainingstool voor instructeurs, therapeuten en zwemverenigingen. Ook koi-vijverbouwers zien een toegevoegde waarde in deze goede onderwatercamera, om zo de vissen voor liefhebbers zichtbaar te maken. Benieuwd naar de specificaties van de EVA Eveye? Download de datasheet!

Beste onderwatercamera

De EVA Eveye is uitermate geschikt als extra funfactor voor in uw zwembad. De goede onderwatercamera is geen drenkelingen detectiesysteem, maar kan wel als extra ogen dienen voor toezichthouders bij de uitgang van een glijbaan, wildwaterbaan of stroomversnelling. De EVA Eveye is door middel van een TVI recorder op beeld te tonen. De TVI recorder biedt realtime streaming zonder opname mogelijkheid en middels plaatsing van harde schijven kan de de TVI recorder het beeld naar wens openemen en uitsturen naar elke mediadrager, van telefoon tot scherm. De recorder kan maximaal vier onderwatercamera’s aan een eigen netwerk koppelen en biedt de mogelijkheid om van bewegende beelden snapshots te maken, wat prachtige fotomomenten kan opleveren!


Voordelen EVA Eveye

De EVA Eveye HD onderwatercamera biedt u een:

  • Gemakkelijke wijze voor het vastleggen en delen van onderwater camerabeelden;
  • Hoge beeldresolutie (ook bij lange kabellengtes, max. 500m coax kabel RG59);
  • HD camera (1080p, IP68);
  • Aansluiting op TVI recorder;
  • Koppeling met eigen netwerk;
  • Snapshots van prachtige fotomomenten.

EVA Eveye onderwatercamera kopen

Toepassing onderwatercamera

De onderwatercamera van EVA Optic is in te bouwen in bestaande installatienissen of EVA A-series installatienissen en is bij inbouw te stellen. Het is niet mogelijk om deze goede onderwatercamera in een bodem in te bouwen.

 Interesse in de EVA Eveye?

De EVA Eveye is voor vele toepassingen en doelgroepen inzetbaar en kan een prachtige meerwaarde voor uw zwembad bieden. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Dat komt goed uit! De EVA Eveye HD onderwatercamera is inmiddels leverbaar! Benieuwd naar de beeldkwaliteit of specificaties? Bekijkt u dan bovenstaande video, onze datasheet of neem contact op met onze dealer Pomaz. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.