Onderwatercamera kopen

6 redenen waarom u de EVA Eveye onderwatercamera vandaag nog wilt aanschaffen

Het plezier dat zwemmen biedt wil je niet alleen beleven, maar ook vastleggen en wellicht zelfs met anderen delen. Dit is nu mogelijk met het nieuwste product van EVA Optic: de EVA Eveye HD onderwatercamera. De EVA Eveye is zeer geschikt voor ouders die hun kind tijdens zwemles ook onderwater willen volgen of als trainingstool voor instructeurs, therapeuten en zwemverenigingen. Ook koi-vijverbouwers zien een toegevoegde waarde in deze goede onderwatercamera, om zo de vissen voor liefhebbers zichtbaar te maken. Benieuwd naar de specificaties van de EVA Eveye? Download de datasheet!

Beste onderwatercamera

De EVA Eveye is uitermate geschikt als extra funfactor voor in uw zwembad. De goede onderwatercamera is geen drenkelingen detectiesysteem, maar kan wel als extra ogen dienen voor toezichthouders bij de uitgang van een glijbaan, wildwaterbaan of stroomversnelling. De EVA Eveye is door middel van een TVI converter of TVI recorder op beeld te tonen. De TVI converter biedt realtime streaming zonder opname mogelijkheid en middels de TVI recorder kan het beeld naar wens worden uitgestuurd naar elke mediadrager, van telefoon tot scherm. De recorder kan maximaal vier onderwatercamera’s aan een eigen netwerk koppelen en biedt de mogelijkheid om van bewegende beelden snapshots te maken, wat prachtige fotomomenten kan opleveren!


Voordelen EVA Eveye

De EVA Eveye HD onderwatercamera biedt u een:

  • Gemakkelijke wijze voor het vastleggen en delen van onderwater camerabeelden;
  • Hoge beeldresolutie (ook bij lange kabellengtes);
  • HD camera (1080p, IP68);
  • Aansluiting op TVI converter of TVI recorder;
  • Koppeling met eigen netwerk;
  • Snapshots van prachtige fotomomenten.

Zijaanzicht EVA Eveye

Toepassing onderwatercamera

De onderwatercamera van EVA Optic is in te bouwen in de EVA A-series installatienis of in grotere bestaande installatienissen (bij renovatie) en is bij inbouw te stellen. Het is niet mogelijk om deze goede onderwatercamera in een bodem in te bouwen.


Interesse in de EVA Eveye?

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Dat komt goed uit! De EVA Eveye HD onderwatercamera is sinds begin 2017 leverbaar en kunt u dus nog voor de zomer inbouwen! Benieuwd naar de beeldkwaliteit of specificaties? Bekijkt u dan vooral bovenstaande video, onze datasheet of neem contact op met onze dealer Pomaz. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.