Disclaimer EVA Optic B.V.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. De informatie wordt verstrekt door EVA Optic BV en hoewel we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid en beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Elk vertrouwen dat u in deze informatie plaatst is daarom strikt op uw eigen risico.


In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief zonder beperking, indirecte schade of gevolgschade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van data of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website. Via deze website kunt u links volgen naar andere websites die geen eigendom zijn van EVA Optic BV. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling van EVA Optic BV.


Er wordt alles aan gedaan om de website operationeel te houden. Echter, EVA Optic BV neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van (delen van) de website vanwege technische problemen buiten onze controle.


EVA Optic B.V. behoudt zich alle rechten voor.