EVA Optic aanwezig op Zwembadbranche Dag

Werkzaam in de zwembranche? Bezoek dé jaarlijkse zwembadbeurs!

 

De Zwembadbranche Dag is dit jaar groter dan ooit! Op woensdag 11 oktober 2017 vult de Zwembadbranche de Fabrique in Utrecht met 70 exposanten. Een onmisbare dag voor een ieder die op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zwembranche. 

 

Workshops en awards

Tijdens de Zwembadbranche Dag biedt de Zwembadbranche naast een uitgebreid aanbod aan exposanten een gevarieerd aanbod aan sprekers en demonstraties. Deze workshops en demo’s worden de hele dag gehouden en maken jouw bezoek aan deze dag nog waardevoller. Daarnaast bevat het programma van de Zwembadbranche Dag in 2017 voor het eerst de uitreiking van de Zwembadbranche Awards. Meer dan 150 zwembaden en zwemscholen hebben zich aangemeld voor diverse awards. De uitreiking vindt plaats aan het eind van de Zwembadbranche Dag en vormt een mooi slot van de dag.

 

Zien we u in Utrecht?

Uiteraard is EVA Optic ook dit jaar weer aanwezig op het beursplein en informeren wij u in onze stand (2.52) graag over onze zwembad- en waterparkverlichting. Een bezoek aan het beursplein is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche. Voor meer informatie over de Zwembadbranche Dag verwijzen wij u graag naar de website van de Zwembadbranche.

 

Bent u niet in de gelegenheid onze stand op de Zwembadbranche Dag te bezoeken, maar ontvangt u wel graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

DELEN