Van Clixys naar Wago vlakbandkabel

EVA Optic stapt over naar de Wago vlakbandkabel

EVA Optic stapt over naar Wago

Kennis, kwaliteit en flexibiliteit vormen de kracht van EVA. Wij weten veel over LED technologie, aansturingstechniek en de benodigde componenten en zetten dit zeer effectief om naar de praktijk bij het ontwikkelen en fabriceren van onze LED verlichting. We staan voor kwaliteit van onze producten, waarbij geen enkele concessies worden gedaan op de kwaliteit van onderdelen en het eindproduct.

 

Wijziging vlakbandkabel

Onze producten worden doorontwikkeld tot we 100 procent tevreden zijn over zowel kwaliteit als prestaties. Doorontwikkeling staat ook binnen onze huidige productlijn hoog in het vaandel. Om deze reden informeren wij u graag over een wijziging in het gebruik van onze vlakbandkabel voor EVAline LED lijnverlichting als modulair systeem. Vanaf heden zullen wij in de productie van EVAline lichtlijnen geen gebruik meer maken van de drie- of vijfaderige Clixys vlakbandkabel met bijbehorende connector. Wij stappen over op het gebruik van een vijfaderige Wago vlakbandkabel met bijbehorende connector. De Wago kabel betreft een 5 x 4mm² vlakbandkabel waardoor u, in vergelijking met de 3 x 2,5mm² of 5 x 2,5mm² vlakbandkabel van Clixys, meerdere LED armaturen op één kabel kunt aansluiten.

 

De Wago kabel voldoet aan de internationale veiligheidsnorm CPR – NEN 8012. De overstap naar de Wago kabel brengt daarnaast ook een installatiegemak met zich mee. U hoeft vanaf heden geen connectortang (tegen borgsom) bij ons af te nemen, maar kunt de Wago connector gemakkelijk met een schroevendraaier op de vlakbandkabel monteren.

 

Documentatie

Deze overstap brengt uiteraard een wijziging in onze productdocumentatie met zich mee. De installatie van EVAline LED lijnverlichting is gewijzigd, waardoor er een nieuwe versie van de handleiding beschikbaar is. De datasheets van zowel EVAline Aqua HE als EVAline sport- en industrie blijven echter ongewijzigd. De overstap zorgt daarnaast voor een lichte prijsstijging van 2 procent voor EVAline lichtlijnen. De EVAline armaturen blijven in zowel onderdelen, montage als prijs ongewijzigd.

 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

DELEN