NEW: EVA Eveye HD onderwatercamera

EVA Eveye HD onderwatercamera

Een extra funfactor voor in uw zwembad

Het plezier dat zwemmen biedt wil je niet alleen beleven, maar ook vastleggen en wellicht zelfs met anderen delen. Dit is nu mogelijk met de EVA Eveye HD onderwatercamera: een extra funfactor voor in uw zwembad! De EVA Eveye is zeer geschikt voor ouders die hun kind tijdens zwemles ook onderwater willen volgen of als trainingstool voor instructeurs, therapeuten en zwemverenigingen. De EVA Eveye is geen drenkelingen detectiesysteem, maar kan wel als extra ogen dienen voor toezichthouders bij o.a. de uitgang van een glijbaan, wildwaterbaan of stroomversnelling. De EVA Eveye HD onderwatercamera is voor vele toepassingen en doelgroepen inzetbaar.

 

Introductie

Op een eerder moment hebben wij de EVA Eveye HD onderwatercamera reeds gepresenteerd aan een aantal partijen. Hierop ontvingen wij gerichte interesse vanuit privé-zwembadbouwers, mede gezien het feit dat men zoveel mogelijk plezier uit een eigen zwembad wil halen. Voor het gebruik van de Eveye in openbare zwembaden staan wij in contact met diverse partijen, omdat men ook hier de meerwaarde ziet van dit product. Daarnaast tonen fitnessinstructeurs en therapeuten interesse in de Eveye om oefeningen ook onderwater te kunnen volgen. Zelfs koi-vijverbouwers zien een toevoegde waarde in de EVA Eveye, om zo de vissen voor liefhebbers zichtbaar te maken.

 

Beeldresolutie onderwatercamera

De EVA Eveye is in te bouwen in bestaande installatienissen of EVA installatienissen en is bij inbouw te stellen. Het is niet mogelijk om deze unieke onderwatercamera in een bodem in te bouwen. De EVA Eveye is voorzien van een HD camera (1080p, IP68) en biedt ook bij lange kabellengtes een hoge resolutie (max. 500m, coax kabel RG59). De beelden die gemaakt worden, kunt u middels de bijbehorende recorder naar wens uitsturen naar elke mediadrager, van telefoon tot scherm, en kunt u koppelen aan uw eigen netwerk. De recorder kan maximaal vier onderwatercamera’s aan een eigen netwerk koppelen en biedt de mogelijkheid om van bewegende beelden snapshots te maken, wat prachtige fotomomenten kan opleveren!

 

Interesse?

De Eveye is voor vele toepassingen en doelgroepen inzetbaar en kan een prachtige meerwaarde voor uw zwembad bieden. Tijdens de Zwembadbranchedag 2016 en Pomaz Live 2017 kondigde EVA Optic de EVA Eveye HD onderwatercamera al aan. Inmiddels is de EVA Eveye leverbaar en kunt u nog voor de zomer uw EVA Eveye inbouwen! Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bekijkt u dan vooral onze video of datasheet of neemt u gerust contact op met onze dealer Pomaz. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Twijfelt u nog? Leest u dan vooral de 6 redenen waarom u de EVA Eveye onderwatercamera vandaag nog wilt aanschaffen!

DELEN