EVA Optic sponsort ONK IJszwemmen

De Open Water Swimming Club (OWSC) promoot het open water zwemmen en verbindt open water zwemmers uit verschillenden landen met elkaar. De OWSC heeft het ijszwemmen in Nederland geintroduceerd en traint sinds 2014 wekelijks in zwembad De Waterdam te Volendam. In januari 2015 organiseerde OWSC voor het eerst het ONK IJszwemmen, een jaarlijks kampioenschap dat in 2016 doorgroeide naar een internationaal evenement met een verdubbeld aantal deelnemers en een groot aantal records.

 

Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari 2017 vindt de derde editie van het ONK IJszwemmen plaats in zwembad De Waterdam te Volendam. Dit jaar is de start van het ONK IJszwemmen op een later tijdstip dan eerdere edities, waardoor onderwaterverlichting uiteraard niet kon ontbreken. EVA Optic sponsort het ONK IJszwemmen door middel van acht onderwaterlampen uit de Aqua HE productlijn beschikbaar te stellen tijdens het evenement.

 

Voor het volledige programma van het ONK IJszwemmen 2017 verwijzen wij u graag naar de website van OWSC.

EVA Optic wenst alle deelnemers veel succes!

DELEN