EVA Optic sponsort ONK ijszwemmen in Volendam

EVA Optic sponsor ONK ijszwemmen

Onderwaterlampen EVA Optic verlichten deelnemers ijszwemmen

De Open Water Swimming Club (OWSC) promoot het open water zwemmen en verbindt open water zwemmers uit verschillenden landen met elkaar. Als variatie op het open water zwemmen heeft de OWSC het ijszwemmen in Nederland geïntroduceerd. De OWSC trainen sinds 2014 wekelijks in zwembad De Waterdam te Volendam en organiseerden in januari 2015 voor het eerst het ONK ijszwemmen. Inmiddels is het evenement omgezet tot een jaarlijks kampioenschap dat in 2016 doorgroeide naar een internationaal evenement met een verdubbeld aantal deelnemers en een groot aantal records.

 

Derde editie

Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari 2017 vindt de derde editie plaats in zwembad De Waterdam te Volendam. Dit jaar vind de start van het evenement op een later tijdstip plaats dan eerdere edities, waardoor onderwaterverlichting uiteraard niet kan ontbreken. EVA Optic sponsort door middel van acht onderwaterlampen uit de Aqua HE productlijn beschikbaar te stellen tijdens het evenement.

 

Voor het volledige programma van het ONK ijszwemmen 2017 verwijzen wij u graag naar de website van OWSC.

EVA Optic wenst alle deelnemers veel succes!

DELEN