EVA Optic erkend leerbedrijf

EVA Optic is aangesteld als erkend leerbedrijf voor MBO studenten. Een titel waar we erg trots op zijn!

 

Om erkend leerbedrijf te worden, moet een bedrijf aan twee voorwaarden voldoen. De eerste voorwaarde is een werkplek voor de student binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Het leerbedrijf dient daarnaast in staat te zijn de student opdrachten te laten vervullen die hij of zij nodig heeft om aan de eindtermen te kunnen voldoen. Tevens is het van belang de nodige faciliteiten te bieden, waaronder een praktijkopleider, praktijkleerplan en een investering in tijd, ruimte en middelen.

 

EVA Optic heeft voor haar aanstelling als erkend leerbedrijf in de Boxum Installatiegroep te Vollenhove een partner gevonden die EVA kan en wil aanvullen voor een aantal competenties. De student die bij EVA stage loopt kan een groot gedeelte van deze competenties binnen EVA Optic behalen. Een aantal taken en doelen die de opleiding van hem vraagt, maar waar EVA niet aan kan voldoen, kunnen middels een stagetraject binnen de Boxum Installatiegroep behaald worden. Een unieke samenwerking!

DELEN