Zwembadbranche Dag in Utrecht

Op woensdag 5 oktober 2016 organiseert de Zwembadbranche de Zwembadbranche Dag in de Frabrique in Utrecht. Een onmisbare dag voor een ieder die op de hoogte wil blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen in de zwembadbranche.

 

De dag is verdeeld in drie blokken, te weten: het zwemschoolontbijt, beursplein en het technische congres. Uiteraard zijn wij aanwezig tijdens het beursplein en informeren wij u in onze stand graag over onze zwembadverlichtingslijn Aqua HE en onze onderwaterverlichting. Een bezoek aan het beursplein is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche. Voor meer informatie over de Zwembadbranche Dag verwijzen wij u graag naar de website van de Zwembadbranche.

 

Bent u niet in de gelegenheid onze stand op de Zwembadbranche Dag te bezoeken, maar ontvangt u wel graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

DELEN