Light + Building beurs in Frankfurt

Van 13-18 maart 2016 kunt u ons bezoeken op de Light + Building beurs in Frankfurt. Light + Building is de grootste verlichtingsbeurs van Europa. Tijdens de beurs introduceren we onze EVA LED Candle.

 

Op onze interactieve stand laten we u het verschil zien tussen goede en minder goede kleurweergave (CRI/CQS) in speciale demoboxen. Test kleuren en materialen zelf in het licht van verschillende lichtbronnen. Tevens is er op de stand speciale aandacht voor thermische huishouding en het belang daarvan voor duurzame productprestaties. En natuurlijk laten we zien wat de technische mogelijkheden zijn van de EVA LED Candle, o.a. aansturing van EVA LED kaarsen middels DMX512 (dimming, realistische vlambeweging).

 

Bezoek EVA Optic in Frankfurt in hal 6.1 (de kroonluchterhal) op stand C82. Voor meer informatie over Light + Building verwijzen wij u graag door naar de website van Light + Building.

DELEN